Waarom kiezen voor ZIN!

Ben je geïnteresseerd in de holistische benadering van klachten en energetisch werk?

 

Overweeg je zelfs een opleiding tot energetisch therapeut te volgen, maar zie jij door de bomen het bos even niet. Het aanbod is groot en iedere opleider vindt zijn eigen opleiding natuurlijk het allerbeste :)

 

Ook wij willen je graag meer vertellen over de door ons ontwikkelde Opleiding tot Energetisch Therapeut. In vogelvlucht lees je de blauwe woorden. Spreekt dit je aan lees dan verder.

 

Het eenvoudigste onderdeel van onze opleiding is het voelen en doorsturen van energie!

Verbaasd? Ook jij kunt het! Zeker weten.

Het is een recht van elk mens om energie te kunnen waarnemen en doorsturen. Alleen heeft niet iedereen de behoefte (om welke reden dan ook) om dit te doen. Al tijdens de eerste lesdag beginnen we hiermee en je gaat merken dat dit helemaal niet moeilijk is.

 

Je begrijpt dat alleen energie waarnemen en doorsturen je nog niet tot een therapeut maakt.

Onze opleiding duurt niet voor niks 2 jaar en is alléén fysiek te volgen. Geen zelfstudie of online lessen. Wij hebben groepen die maximaal uit 12 deelnemers bestaan die wij optimaal begeleiden gedurende de opleiding. Wij zeggen altijd dat we samen een reis maken van 2 jaar. 

 

Gedurende deze reis ga jij ontdekken wat jouw waarden zijn, wat jij belangrijk vindt, wat jou nog in de weg staat, hoe je in je kracht gaat staan. Want je begrijpt dat als jij als therapeut dit alles niet inzichtelijk hebt, het lastig is om je cliënten hiermee te helpen. Dit is een mooi proces, het zijn geen therapeutische sessies en ieder mag in de groep delen wat hij kwijt wil.

 

Wij leren jou te mediteren om rust in jezelf te ervaren en inzichten te verkrijgen. Wij leren jou meditaties zelf te maken en te geven.  

 

Wij leren hoe jij je intuïtie kunt versterken en maken hierbij ook gebruik van inzicht-kaarten. Wij leren hoe jij dit kunt inzetten in je praktijk. Wij leren hoe je goede gesprekken met cliënten kunt voeren, wij noemen dit intuïtief coachen.

 

Je gaat leren waar de aura en chakra’s voor staan en wat jij hiermee kunt als therapeut. Anamnese afnemen, behandelplannen maken, aanvullende energetische behandelingen opstellen, readen van je cliënt.

 

De geleerde basisbehandelingen kun je direct veilig toepassen bij je familie en vrienden. Veel oefenen een must, Übung macht den Meister.

Met veilig behandelen bedoelen we dat het heel belangrijk is dat jij niet je eigen energie weggeeft, dat je geen klachten overneemt en je na het behandelen niet meer “verbonden” bent met degene die jouw behandeling ontvangen heeft.

 

Door het bovenstaande is je wellicht duidelijk geworden dat dit niet in een paar maanden is te doen. De 2 jaar zijn nodig om al deze vaardigheden onder de knie te krijgen, om bewustwording te krijgen en vooral om te groeien als mens.

 

Na het volgen van onze opleiding ben jij in staat om geheel zelfstandig een praktijk te openen en je aan te sluiten bij beroepsorganisatie CAT.

Voor onze afgestudeerden bieden wij nascholingen aan om op deze wijze steeds je kennis en vaardigheid te vergroten. Deelnemen hieraan is uiteraard geheel vrijblijvend.

 

Heb je nog vragen? Neem gerust even contact op met ons. In september starten wij met een nieuwe groep waar nog 3 plekken beschikbaar zijn.